Rreth Nesh

logoja

Agjencia Turistike “Arsimi Company” u themelua nga Harun Nuredini në Kreuzlingen në vitin 1994 me emrin “Arsimi Reisen”.

Në kuadër të Agjencisë në Kreuzlingen, janë edhe pizzeria “Aroma” dhe kafeteria “Aroma”.
Në vitin 1995 kjo Agjenci hap filiale edhe në Tetovë me emrin “Arsimi Company”, rr.”Sasho Pinxhur” nr. 62.

Që nga themelimi i saj, Agjencia Turistike “Arsimi Company” është përpjekur që klientëve të saj t’iu sigurojë udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm.

Në vitin 1994 “Arsimi Reisen” krijoi partneritet me Kompaninë Ajrore “Belair”. Në vitin 1996 me Kompaninë Ajrore “Tea”. Në vitin 1997 me Kompaninë Ajrore “Avioimpex”. Në vitin 2000 me Kompaninë Ajrore “Odette Airways”. Në vitin 2004 me Kompaninë Ajrore “Helvetic.com”. Ndërsa, nga viti 2005 e deri në vitin 2007 me Kompaninë Ajrore “MAT” (Macedonian Airlines). Bashkëpuntor i tanishëm i Agjencisë sonë është Kompania Ajrore “Sky Work Airlines and Swiss”.

Me kalimin e kohës dhe me marrjen e përvojës në këtë sferë, “Arsimi Company” u bë kompani mjaft me renome dhe e sigurt për udhëtime me aeroplanë dhe autobusë.
Relacionet e shumta që ua ofrojmë klientëve tanë, kushtet, siguria, mundësitë e shumta dhe mbi të gjitha çmimet e volitshme, na bëjnë të jemi gjithmonë një hap përpara nga konkurrentët tanë.

Gjithashtu, në kuadër të shërbimeve tona ne ofrojmë edhe aranzhmane turistike, si edhe sigurime udhëtimi (Uniqa, Sigal, Insig, Siguria, Vardar).

Përveç udhëtimeve me aeroplanë dhe autobusë, aranzhmaneve turistike, ne ofrojmë edhe shërbimin “RENT A CAR”. Ne ju mundësojmë që të huazoni veturë rent a car me çmime jashtëzakonisht të ulta. Veturat që i ofrojmë janë të reja dhe moderne sipas shijes suaj.

Agjencia Turistike “Arsimi Company” ofron edhe shërbimin për transferim parash përmes Western Union-it.Agjencia Turistike “Arsimi Company” u themelua nga Harun Nuredini në Kreuzlingen në vitin 1994 me emrin “Arsimi Reisen”.

Në kuadër të Agjencisë në Kreuzlingen, janë edhe pizzeria “Aroma” dhe kafeteria “Aroma”.
Në vitin 1995 kjo Agjenci hap filiale edhe në Tetovë me emrin “Arsimi Company”, rr.”Sasho Pinxhur” nr. 62.

Që nga themelimi i saj, Agjencia Turistike “Arsimi Company” është përpjekur që klientëve të saj t’iu sigurojë udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm.

 

Në vitin 1994 “Arsimi Reisen” krijoi partneritet me Kompaninë Ajrore “Belair”. Në vitin 1996 me Kompaninë Ajrore “Tea”. Në vitin 1997 me Kompaninë Ajrore “Avioimpex”. Në vitin 2000 me Kompaninë Ajrore “Odette Airways”. Në vitin 2004 me Kompaninë Ajrore “Helvetic.com”. Ndërsa, nga viti 2005 e deri në vitin 2007 me Kompaninë Ajrore “MAT” (Macedonian Airlines). Bashkëpuntor i tanishëm i Agjencisë sonë është Kompania Ajrore “Sky Work Airlines and Swiss”.

 

Me kalimin e kohës dhe me marrjen e përvojës në këtë sferë, “Arsimi Company” u bë kompani mjaft me renome dhe e sigurt për udhëtime me aeroplanë dhe autobusë.
Relacionet e shumta që ua ofrojmë klientëve tanë, kushtet, siguria, mundësitë e shumta dhe mbi të gjitha çmimet e volitshme, na bëjnë të jemi gjithmonë një hap përpara nga konkurrentët tanë.

Gjithashtu, në kuadër të shërbimeve tona ne ofrojmë edhe aranzhmane turistike, si edhe sigurime udhëtimi (Uniqa, Sigal, Insig, Siguria, Vardar).

Përveç udhëtimeve me aeroplanë dhe autobusë, aranzhmaneve turistike, ne ofrojmë edhe shërbimin “RENT A CAR” Ne ju mundësojmë që të huazoni veturë rent a car me çmime jashtëzakonisht të ulta. Veturat që i ofrojmë janë të reja dhe moderne sipas shijes suaj.

Agjencia Turistike “Arsimi Company” ofron edhe shërbimin për transferim parash përmes Western Union-it.