Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Horse Riding 1May
Kodra e Diellit-Stani i Sulbicit (stani i Biofarmës 1Maj)
Kohëzgjatja: 2:00 orë një drejtim,
Çmimi: 1500 den ose 25 euro

Kodra e Diellit-Liqeni i Bogovinjës
Kohëzgjatja: 4:00-4:30 orë një drejtim!
Çmimi: 3000 den ose 50 euro

Kodra e Diellit-Stanet e Shipkovicës
Kohëzgjatja: 1:00-1:30 orë një drejtim!
Çmimi: 1000 den ose 15 euro

Udhëtim i shkurtër: rrethë e përqark vikendshtëpizave.
Biofarma 1Maj- Kisha në Kodër të Diellit
Çmimi: 600 den ose 10 euro

Kërkesat: njohje elementare për kalërim(përgjegjësi personale), këpucë për ecje në male, veshje të papërshkueshëme nga uji dhe rroba sipas kohës, kapele, sunscreen & syze dielli!

Për të gjitha destinacionet vendi i nisjes është qendra e “Biofarmës 1Maj” që ndodhet në pjesën jugëlindere të Vikendshtëpizave në Kodrën e Diellit, Tetovë, Republika e Maqedonisë së Veriut
Kontaktet:
email: biofarma1maj@gmail.com
tel,mob:
+38975840212
+38972255008
Jeni të mirëseardhur!

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.